Basisschool

Speciaal voor basisscholen ontwikkelde helder het non-profit project ‘Fruit in de Klas’. Fruit in de klas heeft als doel om scholen te ondersteunen bij het gezond(er) maken van het voedingsbeleid op school.

Helder verzorgt ook gastlessen op school en maakt daarbij gebruik van de didactische lesprogramma’s van de Stichting Kind en Voeding. Deze zijn een goede basis en bieden volop ruimte voor actuele vragen en interesses van de kinderen.

Ook voor ouders kan Helder informatie verzorgen. Voor een koffieochtend of ouderavond zijn onderwerpen zoals “gezonde traktaties’, ‘wat voor drinken’ of ‘goede tussendoortjes’ populair. Helder zorgt bij alle thema’s voor een duidelijke uitleg met praktische en bruikbare tips. De ouderbijeenkomst krijgt zo een informatief én interactief karakter. Ook hierbij vormen de ouderpresentaties van de Stichting Kind en Voeding de basis.


Wilt u weten wat Helder voor u en uw school kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Sacha Schouten, 071-3018479 of mail@helderpraktijk.nl