Over gezonde medewerkers

Overgewicht is een groeiend probleem. Was 20 jaar geleden nog 1 op de 3 Nederlanders te zwaar, nu is dat 1 op de 2. Dat is zorgwekkend.
Uit onderzoek blijkt dat een werknemer met overgewicht jaarlijks gemiddeld 2,5 dagen meer verzuimt en een medewerker met obesitas zelfs 11,7 dagen meer verzuimt dan een werknemer met een ‘normaal’ gewicht. (Bron: brochure ‘Dik is duur’ van VNO-NCW)

Helder kan uw partner zijn in het terugdringen van overgewicht op de werkvloer. Hierdoor kunt u jaarlijks aanzienlijke bedragen kunnen besparen op ziekteverzuim en verminderde productiviteit van uw medewerkers
Zo kan Helder zorgen voor persoonlijke begeleiding van medewerkers, informatie bijeenkomsten verzorgen en ‘weeg, meet en weet’ momenten organiseren.
Ook kan Helder het bedrijfsrestaurant door lichten en advies geven over mogelijke verbeteringen van het assortiment en meedenken over het verbeteren van de beweegcultuur binnen het bedrijf.

Helder levert maatwerk en bekijk graag samen met u waar aandacht nodig is en welke veranderingen gewenst zijn.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend bellen of mailen met Sacha Schouten: 071-3018479 of mail@helderpraktijk.nl