Mogelijkheden

Het begint altijd met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we wat jouw wensen zijn en wat je van mij mag verwachten. Dit gesprek is natuurlijk gratis.
Hoe het vervolg verloopt, is daarna aan jou. Voor de begeleidingsgesprekken komt Helder naar jou toe (reisafstand maximaal 20 km of in overleg). Dit betekent dat je bijvoorbeeld een afspraak kunt maken in de pauze van je werk of bij je thuis, ook ’s avonds of in het weekend.

Voedingsadvies
Met het voedingsadvies krijg je inzicht in je eetgewoontes en krijg je persoonlijke tips hoe je je voeding (nog) gezonder kan maken. Na een eerste gesprek zorg ik voor een advies op maat dat past in jouw leefpatroon. Dit advies bespreken we in het tweede gesprek. Een voedingsadvies bestaat uit twee gesprekken.

Startpakket
Dit pakket zorgt dat je een goede start maakt om een gezond gewicht te bereiken. Na het intakegesprek krijg je een voedingsadvies op maat en gaat daarmee zelf aan de slag. De vervolgafspraken kun je gebruiken om vragen te stellen en te controleren of je nog op schema zit. Dit pakket bestaat uit het intakegesprek en vier vervolggesprekken.

Totaalpakket
Dit pakket betekent een samenwerking voor een langere termijn, waardoor we een goed resultaat neer kunnen zetten en je echt de gelegenheid hebt een andere eetpatroon aan te leren.
Dit pakket bevat het intake gesprek en 10 vervolggesprekken.
Wil je samen met een vriend(in), collega of familielid de strijd tegen de kilo’s aangaan? Als jullie beiden het totaalpakket kiezen en alle afspraken samen doen krijgen jullie een korting van €75,- per persoon

Vervolgpakket
Heb je een pakket afgerond, maar je doel nog niet bereikt? Met het vervolgpakket ga je door! Het vervolgpakket bestaat uit zes vervolgafspraken en is alleen mogelijk na het volgen van een start- of totaalpakket.

Wil je weten wat het kost?
Klik hier voor de tarieven.